NEFIT AQUAPOWER II HRC45

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de NEFIT AQUAPOWER II HRC45 inclusief installatie aan voor slechts € 2.600,-.

Ultiem comfort

De TopLine AquaPower II Plus van Nefit is dé absolute top van de hoogwaardige combi HR-ketels. De AquaPower Plus zorgt voor hemels comfort. Deze combi HR-ketel levert direct een grote hoeveelheid warm water. De sterke stroom warm water zorgt voor een heerlijke douchebeleving en een bad dat in een mum van tijd gevuld is. Dit doet het met een snelheid tot maar liefst 22 liter water per minuut! Door hogere efficiëntie is de AquaPower Plus zeer zuinig in energieverbruik. De betrouwbare TopLine AquaPower Plus is uitermate duurzaam!

Low Energy Pomp

De AquaPower Plus van Nefit voldoet aan de nieuwe energiewetgeving. De nieuwe Low Energy Pomp heeft tot wel 75% minder energieverbruik. Daarbij voorziet deze combi HR-ketel met zijn zuinigheid, kracht en zeer comfortabele verwarming in al uw wensen.

Milieubewust

Aan de AquaPower Plus is het NZ-label toegekend door Gaskeur. Dit betekent dat de AquaPower Plus gebruikt kan worden in combinatie met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hierdoor kunt u nog verder bezuinigen op uw energierekening, terwijl uw warmwatervoorziening compleet duurzaam is!

Kies een bijpassende thermostaat


NEFIT MODULINE 1000 € 99,-
NEFIT MODULINE 300 € 169,-
NEFIT MODULINE EASY € 199,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.