NEFIT PROLINE CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de NEFIT PROLINE CW5 inclusief installatie aan voor slechts € 1425,-.

Als beste getest!

De Nefit ProLine is een zeer kleine en energiezuinige combi HR-ketel met oog voor uw comfort. De slimme combi HR-ketel Nefit ProLine levert indrukwekkende prestaties. En dit terwijl hij zo klein is dat hij makkelijk in een keukenkastje past! De ProLine levert u optimale energiebesparing en een optimaal comfort. Daarbij levert de Nefit ProLine een indrukwekkende 16 liter water per minuut! Deze combi HR-ketel is als allerbeste getest door de Consumentenbond. Daarbij bleek het ook nog eens de meest voordelige van alle geteste ketels! Met andere woorden, als u let op prijs én kwaliteit dan kiest u voor de ProLine van Nefit!

Kies een bijpassende thermostaat


NEFIT MODULINE 1000 € 99,-
NEFIT MODULINE 300 € 169,-
NEFIT MODULINE EASY € 199,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.