NEFIT PROLINE NXT CW3

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de Nefit Proline NxT HRC 24 inclusief installatie aan voor slechts € 1200,-.

NEFIT PROLINE NXT CW3

De Nefit Proline NxT HRC 24 HR-ketel is de meest compacte en voordelige HR-ketel in zijn klasse. De Nefit Proline NxT komt met een A-label+ pomp en een gasblok dat geschikt is voor verschillende gassamenstellingen. Deze nieuwe generatie HR-ketel van ProLine is zelfs nog zuiniger in zijn verbruik! De ketel beschikt over de nieuwste technieken. Zo zorgt de modulerende Low Energy pomp ervoor dat de Nefit Proline NxT tot 75% zuiniger is dan conventionele modellen. Ook beschikt de ketel over een OpenTherm aansluiting, die u extra mogelijkheden en flexibiliteit biedt. Indien geschikt kunt u hierdoor uw vertrouwde kamerthermostaat behouden. De Nefit Proline NxT HR-ketel kent twee comfortklassen, CW3 en CW4.

Proline NxT

De ProLine NxT ketels behoren tot de meest geavanceerde generatie ketels tot nu toe. Deze generatie ketels is de opvolger van de Nefit ProLine serie die in 2011 door de consumentenbond werd uitgeroepen tot best getest. De Nefit ProLine serie staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en slimme extra mogelijkheden. De Nefit Proline NxT weet dit succesvol te overtreffen met betere energieprestaties en de OpenTherm aansluiting. Met de Nefit Proline NxT HR-ketel bent u klaar voor de toekomst!

Kies een bijpassende thermostaat


NEFIT MODULINE 1000 € 99,-
NEFIT MODULINE 300 € 169,-
NEFIT MODULINE EASY € 199,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.