NEFIT PROLINE NXT CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de Nefit Proline NxT HRC 24 inclusief installatie aan voor slechts € 1250,-.

Vol slimme techniek

De ProLine NxT van Nefit is de kleinste en voordeligste complete combi HR-ketel in zijn klasse. Daardoor past deze ketel vrijwel overal! De ProLine van Nefit heeft een adaptief gasblok dat geschikt is voor toekomstige wisselende gassamenstellingen. Ook beschikt de HR-ketel over een A-label+ pomp. De modulerende Low Energy pomp zorgt ervoor dat de ProLine tot wel 75% zuiniger kan zijn dan conventionele HR-ketels. Hierdoor is de NxT als nieuwste generatie HR-ketel in de ProLine serie zelfs nog energiezuiniger! De OpenTherm aansluiting waar deze combi HR-ketel over beschikt biedt u extreme flexibiliteit en extra mogelijkheden. Mogelijk kunt u, als u dat wilt, uw oude vertrouwde kamerthermostaat behouden. De NxT kent twee comfortklassen, CW 3 en CW 4. De CW 4 levert maar liefst 12,5 liter water per minuut!

Klaar voor de toekomst!

De ProLine serie van Nefit staat bekend om zijn slimme extra’s en zeer betrouwbare prestaties. De NxT is de nieuwste en meest geavanceerde generatie tot nu toe. De ProLine serie kwam in 2011 als beste uit de test van de Consumentenbond. De doorontwikkelde Nefit ProLine NxT weet zijn voorgangers succesvol te overtreffen met de OpenTherm aansluiting en betere energieprestaties. Met de ProLine NxT bent u klaar voor de toekomst!

Kies een bijpassende thermostaat


NEFIT MODULINE 1000 € 99,-
NEFIT MODULINE 300 € 169,-
NEFIT MODULINE EASY € 199,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.