NEFIT TRENDLINE CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de NEFIT TRENDLINE CW4 inclusief installatie aan voor slechts € 1400,-.

Nefit Trendline HRC 25!

De Nefit Trendline levert een nieuwe standaard voor compacte kwaliteit. De Nefit Trendline behoort tot de nieuwste generatie hoogwaardige HR-ketels. De Trendline is geschikt voor de toekomst. Deze HR-ketel levert betrouwbaarheid en comfort, verpakt in een compact model.

Toekomst

In 2015 is de regelgeving vanuit Europa voor CV-ketels strenger geworden. De Trendline speelt hierop in met het handige Eco-Design. Het model beschikt daarbij over een Low Energy A-label pomp die tot wel €800,- aan besparingen op kan leveren. De Trendline van Nefit is klaar voor toekomstige veranderingen. Zo kan het zonder problemen gebruik maken van andere gassamenstellingen. Daarmee is de Nefit Trendline klaar voor duurzame energie en biogas.

Intelligence Plus

De Nefit Trendline is uitgerust met Intelligence Plus. Deze slimme software speelt in op veranderend gebruik van warm water en creëert daardoor een perfecte balans tussen energiebesparing en comfort.

Kies een bijpassende thermostaat


NEFIT MODULINE 1000 € 99,-
NEFIT MODULINE 300 € 169,-
NEFIT MODULINE EASY € 199,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.