NEFIT TRENDLINE CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de NEFIT TRENDLINE CW5 inclusief installatie aan voor slechts € 1500,-.

Nefit Trendline!

De TrendLine van Nefit is het eerste model van een nieuwe generatie zeer hoogwaardige HR-ketels. De TrendLine staat voor comfort en betrouwbaarheid, verpakt in een handige kleine HR-ketel. De TrendLine is klaar voor de toekomst.

Future proof

Europa heeft in 2015 nieuwe, strengere wetgeving voor CV-ketels ingevoerd. De TrendLine houdt hier rekening mee met het handige Eco-Design. Alleen al de Low Energy pomp, die de gangbare A-label pompen overtreft, kan tot een indrukwekkende €800,- aan besparing opleveren. Dit terwijl de TrendLine CW 5 maar liefst 16 liter water per minuut levert! Daarbij is de TrendLine HR-ketel klaar voor de veranderingen die de toekomst ons brengt. Zo kan het moeiteloos andere gassamenstellingen verwerken. Daardoor is de TrendLine klaar voor biogas en duurzame vormen van energie.

Slimme software

De TrendLine beschikt over Intelligence Plus. Intelligence Plus is slimme software die veranderingen in het warmwater gebruik verwerkt. Hierdoor levert de TrendLine HR-ketel de ultieme balans tussen comfort en energiezuinigheid.

Kies een bijpassende thermostaat


NEFIT MODULINE 1000 € 99,-
NEFIT MODULINE 300 € 169,-
NEFIT MODULINE EASY € 199,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.