REMEHA AVANTA 28 C CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA AVANTA 28 C CW4 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.100,-.

Betrouwbaar en comfortabel

De Remeha Avanta is uitgerust met de unieke Remeha Comfort Master besturing. Hierdoor wijst deze uiterst betrouwbare ketel nagenoeg nooit een taak af, waardoor u ten allen tijde bent voorzien van warmte. De Remeha Avanta komt voorziet u van alle comfort: CW3, CW4 of CW5 afhankelijk van de capaciteit en gewilde luxe.

Overal toepasbaar!

In een keukenkastje, voorraadkast of midden in het blikveld? De Remeha Avanta past op iedere plek en door de mooie afwerking en stijlvolle voorkomen is het geen onprettig gezicht. De ketel kan mede worden geleverd met een afdekmantel, zodat ook alle aansluitingen mooi kunnen worden afgewerkt. Daarnaast is de Avanta vrijwel geruisloos met een gering aantal starts en stops.

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.