REMEHA AVANTA 28 C CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA AVANTA 28 C CW5 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.200,-.

Behaaglijk comfort

Warm water en warmte zijn onmisbaar voor een behaaglijk comfort. De Avanta van Remeha heeft de betrouwbare Remeha Comfort Master besturing. Hierdoor functioneert de Avanta vrijwel altijd naar behoren. Dat is wel zo fijn voor uw comfort! U kunt kiezen uit de Avanta CW 4 of de Avanta CW 5, afhankelijk van het door u gewenste vermogen en comfort.

Geluidsarm

Door het geringe gewicht, de handige vormgeving en zijn kleine formaat past de Remeha Avanta vrijwel overal in huis. Denk bijvoorbeeld aan een keukenkastje of dat plekje onder de trap. Als u de Avanta in het zicht wil plaatsen dan kunt u als extra optie kiezen voor een afdekmantel waardoor de aansluitingen keurig worden weggewerkt. Daarbij is de Remeha Avanta zeer geluidsarm en heeft het weinig starts en stops. Daardoor zult u geen geluidsoverlast hebben van de Avanta. Deze redenen maken dat de Avanta van Remeha dé meest verkochte ketel is van heel Nederland. De perfecte keuze als u van behaaglijke warmte houdt.

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.