REMEHA CALENTA ACE 28 C CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA CALENTA 28 C CW4 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.500,-.

Perfect prestatie en rendement

De Remeha Calenta ace wordt aangedreven door een extreem compacte warmtewisselaar gemaakt van gietaluminium genaamd de Ultra Responsive Heat Exchanger. Dit compacte formaat maakt dat de warmtewisselaar zeer snel warmte kan leveren. De combiketel kan u hierdoor ook voorzien van een royale hoeveelheid water met een constante temperatuur. Door de I-Sense kamerthermostaat kan de Calenta met 91,4% het hoogste jaarlijkse taprendement behalen van alle ketels in zijn klasse. De Remeha Calenta ace is natuurlijk niet zomaar als beste getest door de Consumentenbond!

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.