REMEHA CALENTA 40 C CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA CALENTA ACE 40 C CW5 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.600,-.

Toprendement

De Remeha Calenta Ace. Deze bijzondere ketel heeft als kloppend hart de Ultra Responsive Heat Exchanger. Dit is een zeer compact gebouwde warmtewisselaar gemaakt van gietaluminium. Door zijn compacte bouw levert de warmtewisselaar van de Calenta indrukwekkende prestaties. Zo kan de combi HR-ketel u extreem snel van warmte voorzien. Verder voorziet het u van een zeer royale stroom water op een constante temperatuur. De iSense kamerthermostaat zorgt dat de Calenta een jaarlijks taprendement kan halen van 91.4%. Dit is het hoogste jaarlijkse taprendement van alle ketels in zijn klasse. De Remeha Calenta Ace is natuurlijk niet zomaar als beste getest door de Consumentenbond!

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.