REMEHA CALENTA ACE 40 L CW6

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA CALENTA ACE 40 L CW6 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 2.175,-.

Als beste getest

De Remeha Calenta Ace heeft als krachtig hart een bijzonder kleine warmtewisselaar met als naam de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze compacte warmtewisselaar is gemaakt van gietaluminium. Dit materiaal, in combinatie met zijn kleine formaat, zorgt voor optimale efficiëntie. Hierdoor kan de Calenta op een zeer hoog tempo warmte leveren. Daarbij voorziet de HR-combiketel u met gemak van een zeer royale hoeveelheid water. De CW 6 doet dit op een topsnelheid van maar liefst 23,3 liter water per minuut! De iSense kamerthermostaat stelt de Calenta in staat om een taprendement van 91.4% te behalen. Dit is het allerhoogste jaarlijkse taprendement van alle ketels beschikbaar in zijn klasse. Niet zo verbazingwekkend dat de Remeha Calenta Ace als beste is getest door de Consumentenbond!

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.