REMEHA TZERRA PLUS 28 C CW3

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA TZERRA PLUS 28 C CW3 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.075,-.

I-Sense klokthermostaat

De Remeha Tzerra Plus biedt extra toepassingen waardoor uw energieverbruik nog lager wordt. Dit model beschikt over een extreem zuinige modulerende pomp. Deze extreem zuinige pomp kan u tot €50,- per jaar extra zuinigheid opleveren! Ook is met de Remeha Tzerra Plus het stromingsgeluid van uw radiatoren verleden tijd. De Tzerra Plus wordt ook nog eens geleverd met een I-Sense klokthermostaat.

Beste kwaliteit

Remeha heeft met de Remeha Tzerra de lat voor andere merken nog hoger gelegd. De Tzerra is qua bouw zeer verschillend met andere ketels. De verschillende losse onderdelen zitten nu in modules waardoor de ketel nog betrouwbaarder is. Met de Tzerra haalt u het allerbeste in huis!

Voor iedereen geschikt

De Remeha Tzerra levert een perfecte hoeveelheid warm water en verwarming. U heeft keuze uit drie uitvoeringen die ieder een eigen sterkte kennen. Dit zorgt dat de Tzerra van Remeha geschikt is voor u, of u nu in een appartement, rijtjeswoning of vrijstaande villa woont. Beschikt u over een stortdouche? Dan is een van de sterkere uitvoeringen uitermate geschikt.

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.