REMEHA TZERRA PLUS 28 C CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA TZERRA PLUS28 C CW4 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.100,-.

Boordevol extra’s

De Tzerra Plus van Remeha heeft een hoop extra’s aan boord. Zo krijgt u bijvoorbeeld extra bedieningsmogelijkheden. Verder kunt u met de Tzerra Plus uw energieverbruik nog verder terugdringen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een zeer zuinige modulerende pomp. Deze pomp kan u tot zo’n €50,- aan extra energiebesparingen opleveren. Door de slimme technologie is met de Remeha Tzerra Plus eventueel stromingsgeluid in uw radiatoren definitief verleden tijd.

Extreem betrouwbaar

De innovatieve Remeha Tzerra Plus is nogal verschillend met conventionele ketels. Zo zijn de losse onderdelen ondergebracht in modules. Dit verhoogd de betrouwbaarheid van de ketel. Remeha weet met de Tzerra Plus wederom de lat hoger te leggen voor concurrerende merken. Met de Tzerra kiest u voor sublieme kwaliteit!

Ruime keuze

De Remeha Tzerra Plus voorziet u van een zeer comfortabele overvloed aan warmte en warm water. De Tzerra Plus kent drie uitvoeringen in oplopende kracht. De CW 3, CW 4 en CW 5. Deze verschillende comfortklassen geven u een ruime keuze. Ongeacht hoe u woont, de Tzerra van Remeha is geschikt voor u. Heeft u een bad of stortdouche? Dan zijn de hogere comfortklassen wat u zoekt.

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.