REMEHA TZERRA PLUS 28 C CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de REMEHA TZERRA PLUS 28 C CW5 cv-ketel inclusief installatie aan voor slechts € 1.175,-.

Krachtig en betrouwbaar

De Plus variant van de Remeha Tzerra komt met veel extra’s. Zo zijn er extra regel- en bedienopties. Ook kent de Tzerra Plus een lager energieverbruik door een extreem energiezuinige modulerende pomp. Hiermee kunt u tot €50,- per jaar aan energie besparen! Bovendien is stromingsgeluid in uw radiatoren verleden tijd met de Tzerra Plus.

Innovatief design

De Tzerra Plus is zeer doordacht. Het innovatieve ontwerp van de Tzerra Plus zorgt dat losse onderdelen samenkomen in modules. Dit maakt de Tzerra Plus bijzonder betrouwbaar. Kiest u voor de Tzerra Plus? Dan kiest u voor uitstekende kwaliteit!

Praktische comfortklassen

De Remeha Tzerra kent drie comfortklassen met oplopende sterkte. Dit zijn de CW 3, CW 4 en CW 5. Deze comfortklassen bieden iedereen optimaal comfort. Of u nu in een appartement, rijtjeswoning of villa woont. De hogere klassen zijn perfect voor uw stortdouche of bad. Zo levert de krachtige comfortklasse CW 5 een indrukwekkende 18,3 liter water per minuut! Hierdoor is uw bad gevuld voordat u het weet!

Kies een bijpassende thermostaat


qSense: € 50,-
iSense: € 110,-
eTwist: € 194,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.