Cv-ketel onderhoud en reparatie in Barendrecht e.o.

Storingen voorkomen en profiteren van een blijvend hoog rendement en lange levensduur van uw cv-installatie? Dan is regelmatig cv-ketel onderhoud essentieel. Ketel-vervangen.nl kan dit uitstekend voor u verzorgen. Heeft u last van een storing? Dan is onze servicedienst snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie in de regio Barendrecht, Ridderkerk, Hoogvliet, Zwijndrecht, Spijkenisse en Rotterdam.

Prestatiecontract 15 jaar

Wij verzorgen de plaatsing, onderhoud en beheer van uw cv-ketel met een 15 jaar niet goed, geld terug garantie. Het Prestatiecontract omvat het volgende:

jaarlijks onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften
controle van bedrading, pakkingen en rookgaslekkage
indien nodig bijvullen van het toestel
het afstellen van de cv-ketel
het reinigen van de vuilwaterafvoersifon aan de ketel en vuilafscheider
afpersen van de gasaansluiting
eventueel vervangen onderdelen

Tijdens de periode van 15 jaar worden geen arbeids- en voorrijkosten in rekening gebracht. Ketel-vervangen beheert alleen het onderhoud aan toestellen die door Ketel-vervangen zijn geïnstalleerd. Het onderhoudsabonnement kan na twee jaar maandelijks worden opgezegd.

Prijs per maand: € 10,-.


Cv-storing? Snelle reparatie in regio Barendrecht.

Blijven de radiatoren koud en heeft u ook geen beschikking over warm water? Neem dan direct contact op met Ketel-vervangen.nl voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze monteurs staan voor u klaar om uw storing te verhelpen. Meld u de storing voor 15.00 uur? Dan komen wij dezelfde dag nog de cv-ketel repareren. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en veel productkennis waardoor de storing in de meeste gevallen snel verholpen is.

Wilt u meer weten over cv-ketel onderhoud of heeft u last van een storing? Neem dan gerust contact met ons op. Het werkgebied van Ketel-vervangen.nl bestrijkt de regio Barendrecht, Ridderkerk, Hoogvliet, Zwijndrecht, Spijkenisse en Rotterdam.