VAILLANT ECOTEC CLASSIC CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de VAILLANT ECOTEC CLASSIC CW4 inclusief installatie aan voor slechts € 1.138,-.

Solide en betrouwbaar

De Vaillant ecoTEC Classic serie is in één woord gezegd: betrouwbaar. De combi HR-ketel is gemaakt van materialen en onderdelen die hun betrouwbaarheid al hebben bewezen in de praktijk. Met de ecoTEC Classic van Vaillant haalt u Duitse betrouwbaarheid in huis. Tot op heden zijn er meer dan 3 miljoen modellen verkocht!

Efficiënt en energiezuinig

De ecoTEC classic van Vaillant beschikt met het HR 107 label over het hoogste rendement. Hierdoor verbruikt u tot 25% minder gas. De slimme extra functies van de ecoTEC classic zorgen ervoor dat dit toestel zowel stand-by als tijdens gebruik extreem zuinig is.

Heerlijk comfortabel

De ecoTEC Classic kent comfortklassen CW3, 4 en 5. Deze toestellen leveren een heerlijke comfortabele warmte en een comfortabele hoeveelheid warm water voor uw douche. Als u een bad heeft stelt de comfortklasse CW5 u in staat deze op een snel tempo te vullen.

Kies een bijpassende thermostaat


VAILLANT CALORMATIC 450 € 150,-
VAILLANT CALORMATIC 470 € 150,-
vSMART SLIMME THERMOSTAAT € 200,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.