VAILLANT ECOTEC CLASSIC CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de VAILLANT ECOTEC CLASSIC CW5 inclusief installatie aan voor slechts € 1.245,-.

Ultiem comfort

De Vaillant ecoTEC Classic CW 5 is de hoogste comfortklasse van de ecoTEC Classic. Deze comfortklasse levert maar liefst 15,8 liter water per minuut! Heeft u een bad? Dan is deze comfortklasse perfect geschikt voor u. De CW 5 is namelijk in staat om uw bad in een snel tempo te vullen!

Bewezen betrouwbaar

Met de Vaillant ecoTEC Classic kiest u voor bewezen betrouwbare kwaliteit. De hoogwaardige materialen en onderdelen waaruit de ecoTEC Classic is vormgegeven hebben zich ruim bewezen in de praktijk. Er zijn al meer dan 3 miljoen modellen verkocht! Met andere woorden, 100% bewezen en 100% betrouwbaar!

Hoogste rendement

De ecoTEC classic combi HR-ketel haalt het hoogst mogelijke rendement. Hierdoor beschikt het over het HR 107 label. Met deze combi HR-ketel kunt u tot maar liefst 25% besparen op uw gasverbruik. Maar dat is nog niet alles. Door de slimme extra’s van de ecoTEC Classic werkt het toestel zowel tijdens gebruik als stand-by zeer zuinig!

Kies een bijpassende thermostaat


VAILLANT CALORMATIC 450 € 150,-
VAILLANT CALORMATIC 470 € 150,-
vSMART SLIMME THERMOSTAAT € 200,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.