VAILLANT ECOTEC PLUS CW3

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de VAILLANT ECOTEC PLUS CW3 inclusief installatie aan voor slechts € 1.250,-.

Vaillant ecoTEC plus cv-ketel

De Vaillant ecoTEC plus combi HR-ketel levert u de perfecte combinatie van zeer hoge kwaliteit, ideaal warmtecomfort en een zo laag mogelijk verbruik. De sterke ketel van het merk Vaillant levert u tussen de 8 en de 14,1 liter warm water (bij 60° Celsius). Dit is afhankelijk van de door u gekozen comfortklasse. De Vaillant ecoTEC plus kent met CW 4, CW 5 en CW 6 drie comfortklassen..

Betrouwbaar

Zoekt u een betrouwbare CV-ketel die u in staat stelt om zorgeloos en bij een constante watertemperatuur te genieten van warmte en warm water gedurende uw douche of bad? Hiervoor haalt u met de Vaillant ecoTEC plus cv-ketel de juiste ketel in huis. Indien u ervoor kiest om als klokthermostaat voor uw ketel de calorMATIC 370 te gebruiken stelt de Vaillant ecoTEC ketel u bovendien in staat om het door u gewenste comfort voor te programmeren. Hierdoor bereikt u de perfecte klimaatbeheersing. Combinatie van de Vaillant ecoTEC cv-ketel met de auroSTEP zonneboiler van Vaillant biedt u de kans om uw huis op een milieuvriendelijke en duurzame manier te verwarmen.

Kies een bijpassende thermostaat


VAILLANT CALORMATIC 450 € 150,-
VAILLANT CALORMATIC 470 € 150,-
vSMART SLIMME THERMOSTAAT € 200,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.