VAILLANT ECOTEC PLUS CW4

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de VAILLANT ECOTEC PLUS CW4 inclusief installatie aan voor slechts € 1.300,-.

Betaalbare kwaliteit

Als u kiest voor de Vaillant ecoTEC Classic kiest u voor een betaalbare en betrouwbare ketel. De hoogwaardige onderdelen en materialen van de ecoTEC Classic zijn uitvoerig getest en hebben hun betrouwbaarheid al bewezen. Er zijn inmiddels al meer dan 3 miljoen modellen verkocht!

Efficiënt

De Vaillant ecoTEC Classic heeft het HR 107 label. Dit label staat voor het hoogst mogelijke rendement. Daardoor kunt u uw gasverbruik met tot wel 25% verlagen! Daarnaast beschikt de ecoTEC classic over een aantal slimme functies. Hierdoor maakt het niet uit of het toestel stand-by is of bezig: Het verbruik werkt extreem zuinig.

Comfortklassen

De ecoTEC Classic kent drie comfortklassen: CW 3, CW 4 en CW 5. Deze brengen u alle comfort met een ruime hoeveelheid warmte en warm water voor uw douche. De CW 4 levert maar liefst 13,4 liter water per minuut!

Kies een bijpassende thermostaat


VAILLANT CALORMATIC 450 € 150,-
VAILLANT CALORMATIC 470 € 150,-
vSMART SLIMME THERMOSTAAT € 200,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.