VAILLANT ECOTEC PLUS CW5

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de VAILLANT ECOTEC PLUS CW5 inclusief installatie aan voor slechts € 1.400,-.

Hoog rendement

De ecoTEC plus is een sterke combi HR-ketel van het betrouwbare merk Vaillant. De ecoTEC plus combineert een comfortabele warmte met een comfortabel laag verbruik. De Vaillant ecoTEC Plus heeft drie comfortklassen: CW 4, CW 5 en CW 6. De comfortklasse CW5 levert met 30kW vermogen (bij 40° Celsius) 16,2 liter water per minuut

Solide

De Vaillant ecoTEC plus combi HR-ketel kan door zijn betrouwbare en krachtige prestaties u ten alle tijden voorzien van heerlijk warm water en warmte tijdens uw bad of douche. Als u kiest voor de calorMATIC 370 als klokthermostaat voor uw ketel kunt u bovendien het door u gewenste comfort voorprogrammeren. Dit zorgt voor de perfecte klimaatbeheersing in uw huis. Door de ecoTEC plus combi HR-ketel te combineren met de Vaillant auroSTEP zonneboiler kunt u bovendien uw huis op een duurzame, milieuvriendelijke wijze verwarmen.

Kies een bijpassende thermostaat


VAILLANT CALORMATIC 450 € 150,-
VAILLANT CALORMATIC 470 € 150,-
vSMART SLIMME THERMOSTAAT € 200,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.