VAILLANT ECOTEC PLUS CW6

Als één van de voordeligste aanbieders in de markt biedt Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht de VAILLANT ECOTEC PLUS CW6 inclusief installatie aan voor slechts € 1.880,-.

Uw bad vullen tijdens het afwassen?

De sterke ecoTEC plus combi HR-ketel van het merk Vaillant biedt u de perfecte combinatie van ideaal warmtecomfort, een extreem laag verbruik en een zeer hoge kwaliteit. De krachtige ketels van Vaillant leveren bij 60 graden Celsius tussen de 8 en de 14,1 liter warm water, afhankelijk van de door u gekozen comfortklasse. Het aanbod bestaat uit de comfortklassen CW 4, CW 5 en CW 6. De CW 6 levert maar liefst 23,5 liter water per minuut bij 40 graden Celsius. Dit betekent dat uw ligbad gevuld is terwijl u afwast!

Bewezen betrouwbaarheid

Als u een betrouwbare en krachtige combi HR-ketel zoekt, dan zoekt u de Vaillant ecoTEC plus. De ecoTEC plus biedt u altijd een constante watertemperatuur terwijl u zorgeloos geniet van warmte en warm water gedurende uw douche of bad. De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor de klokthermostaat calorMATIC 370. Deze klokthermostaat geeft u de mogelijkheid uw gewenste comfort voor te programmeren. Door deze klimaatbeheersing creëert u het perfecte klimaat in huis. Verder is het ook mogelijk om de Vaillant auroSTEP zonneboiler te combineren met de Vaillant ecoTEC cv-ketel. Hiermee kunt u uw huis op een duurzame en milieuvriendelijke manier verwarmen.

Kies een bijpassende thermostaat


VAILLANT CALORMATIC 450 € 150,-
VAILLANT CALORMATIC 470 € 150,-
vSMART SLIMME THERMOSTAAT € 200,-

Heeft u interesse in deze cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Ketel-vervangen.nl uit Barendrecht. Bij de aanschaf zit een onderhoudscontract inbegrepen voor € 10,- per maand. U bent dus verzekerd van de beste prestaties, een betrouwbare werking en uitstekende service.