Comfort als kenmerk: Vaillant warmtepompen

Vaillant warmtepompen staan niet alleen garant voor hoge kwaliteit, duurzame technologie, weinig onderhoud en een lange levensduur. Ze kunnen ook op afstand worden beheerd. Daarom kan uw Vaillant installateur op elk moment uw warmtepompsysteem controleren en analyseren. Fouten in de instellingen van het systeem kunnen op afstand worden opgelost, waardoor u tijd en kosten bespaart.

De werking van Vaillant warmtepompen

De uiterst efficiënte warmtepomptechnologie van Vaillant werkt volgens het omgekeerde principe van een koelkast. Terwijl een koelkast warmte overbrengt van binnen naar buiten, onttrekt de warmtepomp warmte aan de omgeving en draagt die vervolgens over . Vaillant-warmtepompen gebruiken tot 75 procent van de vrije beschikbare warmte die de natuur opslaat in de lucht, de aarde of het grondwater. Ontdek meer over deze slimme technologie in de video.

Vaillant warmtepompen voldoen aan uw specifieke behoeften

Vaillant warmtepompen portfolio Waar en in wat voor een huis u ook woont, Vaillant heeft voor u de juiste warmtepomp. Zelfs in Naimakka, een plek waar de winter 200 dagen duurt en de grond vaak bevroren is, kan een Vaillant warmtepomp het huis van Åke met behulp van grondcollectoren omtoveren tot een comfortabele woning. Onze klanten in het zuiden van Spanje hebben deze technologie slechts een paar maanden tijdens de winter nodig om hun huis te verwarmen. Ze gebruiken de warmtepompen echter ook om hun woning in de zomer af te koelen Lees meer over warmtepompen van Vaillant